Nieuws van Carla van Kerkhof

Veranderingen binnen het doelgroepen vervoer

Op 2 april heeft de gemeenteraad van Overbetuwe ingestemd met het voorstel van het college om het doelgroepen vervoer, inclusief het leerlingenvervoer, onder te brengen in een regionale regeling van de regio Arnhem en Nijmegen. Tot nu toe werd het leerlingenvervoer van Overbetuwe en Lingewaard apart van de rest van de regio georganiseerd.

Lees verder

Hout snijden in de zorg

foto Carla van Kerkhof

Regelmatig krijg ik te horen dat ik als lokale politica te veel in ga op de uitvoering van de zorg. Als ik vraag waar het anders over zou moeten gaan krijg ik meestal het antwoord: “Wij begrijpen dan niet meer waar je het over hebt. ”

Lees verder

Terug naar de bedoeling

Een serieus gesprek tussen twee mannen

Begin 2016 schreef ik een stukje in de nieuwsbrief van GroenLinks Overbetuwe over zuster van den Hurk. Een wijkverpleegkundige die vroeger werkte in het dorp van mijn jeugd. De reacties die ik daarop kreeg waren vooral gericht op mijn vermeende verlangen naar vroeger. Verlangen naar vroeger was echter niet wat ik beoogde met dit stukje.

Lees verder

GroenLinks op tournee; Randwijk

gezellig aan de klets

Op vrijdag 15 december was GroenLinks Overbetuwe te gast in Randwijks Hof, waar we warm werden ontvangen door gastvrouw Hendrie Doeze Jager. Naast de GroenLinks fractie waren ook onze twee Randwijkse leden aanwezig. Alles bij elkaar een klein, maar fijn groepje!

Lees verder