Heb je een vraag of opmerking? Wil je graag iets doen voor GroenLinks maar weet je nog niet zo goed hoe en wat? We horen graag van je! Mail ons via fractie@groenlinksoverbetuwe.nl.

Wil je weten wat de standpunten van GroenLinks Overbetuwe zijn? Kijk dan op deze pagina. En op deze pagina vind je alles wat we de laatste jaren hebben bereikt. Ben je benieuwd wat er zich afspeelt? Het laatste nieuws van Groenlinks Overbetuwe vind je hier.

ALs je ons wilt volgen op social media zie dan de links rechtsonderin op deze pagina. Wil je een periodiek overzicht, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, die ontvang je daarna ongeveer eens per maand.

Wil je actief worden bij GroenLinks of ons op een andere manier ondersteunen? Dan vind je hieronder informatie over de mogelijkheden.

Steunfractie

De steunfractie van GroenLinks Overbetuwe is een groep mensen die samen de fractie ondersteunt bij hun politieke werk. Samen bekijken we actuele vergaderstukken, denken we onze standpunten uit en voorzien we de fractie van informatie. Deze vergaderingen zijn ongeveer eens per maand. Daarnaast organiseren we eens per maand een thema-avond om ons diepgaander in onderwerpen te verdiepen.

Spreekt dit je aan? Stuur dan een mail naar fractie@groenlinksoverbetuwe.nl dan kijken we samen wat een goed moment is om te komen kennismaken.

Team permanente campagne

Ons team permanente campagne zorgt dat GroenLinks Overbetuwe in contact is én blijft met onze inwoners. Dat doen we door het organiseren van GroenLinks op tournee, waarbij we elke maand te gast zijn in een van de dorpen zodat inwoners makkelijk met ons in gesprek kunnen. Ook gaan we langs de deuren in dorpen of wijken waar iets speelt om naar de mening van inwoners te luisteren en zorgen we ervoor dat onze website en social media up-to-date blijft. Als er verkiezingen aankomen organiseren we natuurlijk ook de verkiezingscampagne: we gaan langs de deuren, plakken posters, flyeren op het station en nog veel meer.

Wordt je hier enthousiast van? Stuur dan een mail naar campagneteam@groenlinksoverbetuwe.nl dan neemt de campagneleider contact met je op om te komen kennismaken.

Lid worden

Wist je dat je al lid kan worden van GroenLinks voor maar 2 euro per maand? Je mag dan ook meebepalen wat er in het verkiezingsprogramma komt en stemmen op het congres. Kijk hier voor meer informatie.

Doneren

We willen graag meer mensen bereiken in onze gemeente. Jouw donatie helpt ons activiteiten te organiseren en een steengoede campagne te voeren. Doneren kan hier.