foto Dennis van den Berg

Dennis van den Berg

Webmaster en lid campagneteam

Ik ben Dennis, 38 jaar en getrouwd met Bianca. We wonen tijdelijk buiten de gemeente Overbetuwe maar binnenkort verhuizen we met ons zoontje naar de Westeraam in Elst. Overdag werk ik als moleculair biologisch laborant en daarnaast hou ik van fietsen, met mijn zoon spelen en van computerspellen.

Afgelopen voorjaar attendeerde mijn vrouw me op de ‘Word jij raadslid’ avond en daar heb ik de fractie van GroenLinks ontmoet. Die ontmoeting smaakte naar meer; inmiddels ben ik verantwoordelijk voor het beheer van de website van GroenLinks Overbetuwe en ook bij andere activiteiten draag ik graag mijn steentje bij.

Ik ben altijd al begaan met het milieu en geloof dat we voor iedereen moeten zorgen om een fijne, open, samenleving te hebben. Die instelling zie ik terug in de standpunten van GroenLinks. Ik hoop dan ook dat we bij de komende verkiezingen in het college komen, zodat we kunnen zorgen voor meer balans tussen natuur en bewoning en zodat mensen met een achterstand niet verder achterop raken.