Hanneke en Brigitta op de markt

Aftrap campagne verkiezingen Provinciale Staten

Op woensdag 20 maart 2019 is het tijd voor de Provinciale Staten verkiezingen. Uiteraard wil GroenLinks Gelderland daar goede resultaten boeken en dat vergt de nodige voorbereiding. Op zaterdag 27 oktober was de aftrap van de campagne. Brigitta en Hanneke gingen naar Arnhem om daarbij aanwezig te zijn.

Het campagneteam van GroenLinks Gelderland legde uit wat de idee├źn zijn. Momenteel levert GroenLinks 3 van de 55 statenleden en dat mogen er best een beetje meer worden. Daarbij kiezen de statenleden de leden van de Eerste Kamer, dus ook daarvoor is het van belang dat we een stevige verkiezingswinst behalen.

Uiteraard vroeg het campagneteam om input van de aanwezigen, iets waar Brigitta en Hanneke enthousiast aan hebben bijgedragen. Op 24 november is er nog een bijeenkomst, deze keer in de Tweede Kamer. Stukje bij beetje zal de campagne verder vorm gaan krijgen.

We kunnen alvast verklappen dat we jullie hulp nodig gaan hebben! Raamposters ophangen, huis-aan-huis-acties, posters op de borden in de gemeente, flyeren op markten en stations: het zal er allemaal weer bijhoren. Ons team van de permanente campagne zal de vertaling naar Overbetuwe maken. Via de nieuwsbrief, website en Facebook houden we jullie op de hoogte. Wij hebben er zin in!