Elk duo kreeg een tas thuisbezorgd met kaartje van hun wijk, de bekende GroenLinks jasjes en natuurlijk de flyers zelf. Zo konden we volledig coronaproof heel veel huishoudens bereiken zonder ooit een groep te vormen van meer dan twee mensen. Onze duo’s hebben uiteindelijk niet alleen in Oosterhout gelopen, maar ook in Slijk-Ewijk, een deel van Valburg en een deel van Elst. Het was een koude dag, maar zoals de foto’s hierboven wel aangeven hadden alle flyeraars er zin in! Het campagneteam was dan ook meer dan tevreden. Over twee weken staat de volgende activiteit op de planning; als de coronamaatregelen het toestaan gaan we huis-aan-huis in Driel, mocht dat niet kunnen dan gaan we opnieuw flyeren.

Wil je ook een keer meehelpen met flyeren of (als dat weer mag) huis aan huizen? Meld je dan bij onze campagneleider Dennis via dennis.diks@groenlinksoverbetuwe.nl

Kan je niet meehelpen en wil je toch wat doen? We zijn we ook ontzettend blij met een donatie voor de campagnepot. Doneren kan HIER.