Laat je horen op het raadspreekuur!

Voorafgaand aan de raadsvergaderingen is er een raadspreekuur waar iedereen die dat wil zich kan aanmelden om in te spreken. Dat mag gaan over onderwerpen die op die avond op de agenda staan, maar ook over iets heel anders. De fractieleden van GroenLinks vinden het heel fijn als mensen daar hun verhaal komen doen. Zien we jou binnenkort bij het raadspreekuur?

 

Inspreken geeft ons de kans om te leren over zaken die spelen waarvan we misschien nog niks wisten en om hierover vragen te stellen. Meestal zitten er vertegenwoordigers van alle fracties om naar de inbreng te luisteren, dus insprekers weten zeker dat hun boodschap gehoord wordt.

Zo kwam op 4 februari de heer Van Loon helemaal vanuit Rotterdam om ons te vertellen over zijn project op Wereld Water Dag, zondag 22 maart. Dit jaar maakt hij met een groep vrijwilligers voor de 12e keer een rivier schoon. Dit jaar is dat de Linge. Op https://www.wereldwaterdag.nl/ kun je meer lezen over zijn initiatief.

Wil je ook eens inspreken in de raad? Dat kan dus! Je moet je vooraf aanmelden, uiterlijk de maandag voor de raad om 12.00 uur. Dat kan via griffie@overbetuwe.nl, of telefonisch via 14 0481. De inspreker krijgt maximaal 10 minuten spreektijd, maar minder als er meer dan 2 insprekers zijn.

Zien we jou binnenkort bij het raadspreekuur?