foto Leo Huizenga

Leo Huizenga is aspirant-lid van het bestuur GL Bovenbetuwe

Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 25 maart jl in Landerij de Park heb ik mij voorgesteld als aspirant bestuurslid van GroenLinks-Bovenbetuwe. Bovenbetuwe bestaat uit Lingewaard en Overbetuwe. Ik draai eerst een jaar mee om te kijken of mij dit bevalt naast mijn functie als burgerlid van GroenLinks-Overbetuwe.

Een van de belangrijkste taken is dat ik als linking pin van de gemeente Overbetuwe fungeer, hierdoor is het bestuur beter op de hoogte van wat er zich allemaal in Overbetuwe afspeelt. Tot nu toe komen de meeste mensen van het bestuur uit Lingewaard.

Wat betreft de ALV zelf, zijn vooral de uitslagen van de verkiezingen, de campagnes van Lingewaard en Overbetuwe, en de financiƫn behandeld. Dit ziet er allemaal zeer rooskleurig uit. Ook namen wij afscheid van Paul Jansen als penningmeester en werd Karin Verlaan voorzitter en secretaris van het bestuur van GroenLinks-Bovenbetuwe nog even in het zonnetje gezet.

Er werd nog even duidelijk kenbaar gemaakt dat het bestuur te weinig leden heeft. Als iemand met een GroenLinks hart, die tijd overheeft, zich in wil zetten als onderdeel van het bestuur is hij of zij van harte welkom om het bestuur te versterken.

Na de ALV werden er nog twee lezingen gegeven over Park Lingezegen. Met als conclusie; het park is af, maar eigenlijk gaat het nu pas allemaal beginnen.