Verslag GroenLinks Overbetuwe op tournee in Oosterhout

De laatste vrijdag van de maand is de dag waarop we als GroenLinks Overbetuwe borrelen in een van de mooie dorpen die onze gemeente rijk is. Op vrijdag 26 januari zijn we geland in Oosterhout. Het was een gezellige en informatieve middag. Naast een groot deel van de steunfractie waren ook gasten aanwezig, waaronder een vertegenwoordiging van de dorpsraad, enkele leden van GroenLinks en een belangstellende dorpsbewoner uit Oosterhout.

De gasten hebben ons verteld over de mooie plannen waarmee de dorpsraad bezig is om de levendigheid te vergroten. Er zijn ook zorgen gedeeld over de mogelijke verzwaring en verlegging van de Waaldijk. Zorgen die we als GroenLinks Overbetuwe serieus nemen en waar we ons verder in gaan verdiepen.

Na een half uur vol informatie hebben we onder het genot van een drankje verder gekletst en gediscussieerd. Het was wederom een zeer nuttige en bovenal gezellige middag! Ik weet zeker dat de rest van onze fractie uitkijkt naar de volgende borrel op vrijdag 23 februari in Elst!