Word ook Apptivist!

Via WhatsApp delen we het laatste nieuws uit de campagne, locaties waar we gaan huis-aan-huizen en andere leuke acties die we organiseren. Als Apptivist ben je altijd als eerste op de hoogte van waar we mee bezig zijn en kan je ons helpen de boodschap van GroenLinks te verspreiden. Meld je aan!

 

Nu van start: GroenLinks Overbetuwe Apptivist!

Vind jij het ook tijd voor verandering? Voeg dan 06 260 329 47 toe aan je contacten en stuur een appje met daarin “Ik doe mee!”

Je bent dan direct aangemeld en ontvangt 1 á 2 berichten per week.

 

Apptivist?

Via WhatsApp delen we het laatste nieuws uit de campagne, locaties waar we gaan huis-aan-huizen en andere leuke acties die we organiseren. Als Apptivist ben je altijd als eerste op de hoogte van waar we mee bezig zijn en kan je ons helpen de boodschap van GroenLinks te verspreiden. Met jouw hulp gaan we voor een schitterende verkiezingsuitslag op 21 maart!

 

Wat doen jullie met mijn data?

Wij slaan alleen je contactgegevens op om berichten te versturen en koppelen dit niet aan andere databestanden. Wij delen deze data nooit met anderen.

 

Hoe meld ik mij weer af?

Heel gemakkelijk, je stuurt ‘UIT’ naar het bovenstaande nummer en we halen je van de lijst.

 

Zit ik nu in een WhatsApp-groep?

Nee, wij maken gebruik van een zogenaamde verzendlijst. Dit betekent dat het éénrichtingsverkeer is en niemand anders kan zien dat jij in deze lijst staat.

 

Geen WhatsApp?

Heb je geen Whatsapp maar wil je toch op de hoogte blijven? Je kan ons ook volgen op Facebook en Twitter en natuurlijk via onze nieuwsbrief.

 

Geld doneren?

Je kunt geld overmaken naar rekeningnummer NL24 TRIO 0212 3438 58 ten name van GroenLinks Bovenbetuwe. Zet in de omschrijving "Donatie verkiezingen GroenLinks Overbetuwe" en wij gebruiken jouw bijdrage voor het voeren van onze campagne.

 

Helpen op een andere manier?

Heb je geen zin in WhatsApp berichten maar wil je ons wel op een andere manier steunen in de campagne? Vul je gegevens hier in en we nemen snel contact met je op. Alle hulp is welkom!