Ik ben Brigitta, 31 jaar en woon na een paar jaar in Reeth nu samen met Mickel in Elst. Ik heb veel plezier in tuinieren, lezen, paardrijden en het leren van nieuwe dingen.

Het is belangrijk voor me om iets bij te dragen in de maatschappij zodat we samen een groenere toekomst tegemoet gaan. Dit was de belangrijkste reden voor mij om actief te worden bij GroenLinks; voor mij dé partij waar groene en sociale idealen beiden goed aan bod komen.

Na twee jaar in het team permanente campagne werd ik in september 2019 fractiemedewerker. Mijn aandacht ligt daarin vooral bij de ‘backoffice’ van GroenLinks; ik werk mee aan het organiseren van activiteiten, houdt deadlines in de gaten, zorg voor het bijhouden van onze social media accounts en ondersteun de fractie op administratief gebied. Ik vind het waardevol om de raadsleden op deze gebieden werk uit handen te nemen zodat zij zich volledig op de politiek zelf kunnen richten. Daarnaast is het ontzettend leuk om in zo’n fijn team aan de slag te zijn. Iedereen werkt in zijn of haar rol samen aan een mooier, groener Overbetuwe en dat is iets waar ik echt enthousiast van wordt!