Ik ben Dennis, woon in Randwijk. Afgestudeerd aan de Herman Brood Academie als Music Industry Professional (Music Management), waarna ik me al jaren heb kunnen inzetten voor kleine cultuurinitiatieven en mee heb mogen werken aan grote festivals/ concerten binnen en buiten Nederland. Nu mag ik mijn organisatie skills in gaan zetten voor GroenLinks. Momenteel werk ik op de WUR (Universiteit Wageningen), in de avonduren en weekenden ben ik vaak rondom een spelletjes bord te vinden.

De aankomende periode wil ik me gaan inzetten voor de sport en cultuursector binnen onze gemeente, dit is nu namelijk belangrijker dan ooit. We hebben weer een lichamelijke en mentale boost nodig. Dus vind ik dat deze twee sectoren toegankelijker voor iedereen moet worden. Ook wil ik me storten op de infrastructuur in de gemeente, we hebben te lang gekeken vanuit het oogpunt van de auto en hebben we te weinig oog gehad voor de “zwakkere weggebruiker”, de fietser en voetganger.

En ik wil een inclusievere gemeente worden, dit houdt voor mij in dat ik wil dat burger en bestuur dichter bij elkaar komt. En dat niet alleen de hard roepende burger gehoord wordt maar dat iedereen in onze gemeente een stem heeft. Ook wil ik dat iedereen zich veilig “blijft” voelen in onze gemeente ongeacht geaardheid, religie, of denkwijze. Nu er steeds meer spanning is ontstaan in de samenleving vind ik het extra belangrijk om dichter bij elkaar te komen en de verbinding weer te vinden.