Ik ben Leo, 51 jaar oud en ik woon met mijn vrouw en kinderen in Elst. Ik ben breed geïnteresseerd en heb zowel proces- en milieutechniek als theologie-levensbeschouwing en traditionele Chinese geneeskunde gestudeerd. De laatste jaren ben ik huisman en heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan.

Al een lange tijd herken ik mij in de visie van GroenLinks; je inzetten voor de natuur en mensen die het moeilijk hebben. In het voorjaar van 2017 ben ik mij daarom actief gaan inzetten voor GroenLinks Overbetuwe. Ik houd me in de fractie hoofdzakelijk bezig met het uitzoeken van allerlei informatie, heb “Ondertussen in Overbetuwe ..” onder mijn hoede, en doe voorronde gesprekken. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar milieu, maar ook planologie en cultuur hebben mijn aandacht.

Als burgerlid houd ik mij bezig met ruimte en milieu. Ik hoop op die manier een bijdrage te kunnen leveren aan een gemeente die steeds dichter bij mijn ideaal komt; een milieubewuste gemeente waar mensen naar elkaar luisteren, participeren en waar de politiek benaderbaar, open, eerlijk en duidelijk is.