In 1959 ben ik geboren in Heteren en daar opgegroeid op “de Fruithof”, een Betuwse boerderij met fruit en melkkoeien. Na een aantal omzwervingen woon ik sinds 2012 weer in Heteren.

Mijn werkzame leven is gevarieerd geweest; als psychiatrisch verpleegkundige heb ik gewerkt In Den Dolder en Wolfheze. Daarna een overstap gemaakt als zelfstandig ondernemer in de horeca, in Zeeland en Heteren. Om vervolgens weer terug te gaan in de zorg als praktijkondersteuner huisarts GGZ, in Arnhem en Ede.

Nu ik mijn eigen tijd in kan delen, stap ik graag op m’n fiets om de natuur in de gaan. Tevens wil ik maatschappelijk actief zijn en kwam GroenLinks op mijn pad. Ik zit sinds bijna 2 jaar in de steunfractie. Ik vind het belangrijk dat we bewuster met het natuur- en cultuurlandschap in onze gemeente omgaan.

Tijdens mijn werk als POH-GGZ, heb ik de transitie van de zorg in 2015, meegemaakt. Mijn ervaring is dat dit voor kwetsbare medemens nadelige gevolgen heeft gehad. GroenLinks wil dat de zorg dichter bij de mens komt te staan en daar zet ik me graag voor in.